2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Tanışma Etkinliği

Düzenlenen tanışma etkinliğinde Meslek Yüksekokulu idari ve akademik personeli öğrencilerle bir araya geldi. Yüksekokul müdürü Prof.Dr. Kadir DEMİRELLİ öğrencilere yönelik yapmış olduğu konuşma ile etkinlik tamamlandı. Konuşmasında;

Değerli Öğrenciler

Günümüz şartlarında üniversite eğitimi her bireyin gelecek ve kariyer planlamasındaki en önemli unsur olduğunu belirtirken başarılı bir öğrenci olunmasının gereksiniminin; derslere düzenli katılmak, iyi bir staj deneyimine sahip olmak, teorik ile uygulamayı birlikte sürdürmek ve ayrıcalıklı hobilere sahip olmanın önemini vurguladı.

Hedefinizin her zaman öğrenmek, kendinizi geliştirmek, ülkesini ve milletini seven bir birey olması gerektiğini söyledi.

Gerek yüksekokul idaremiz gerekse tüm öğretim elamanlarımızı olsun he zaman sizlere yardımcı olmak gayret ve çabası içerisinde olacaklarını ifade etti.

Bu vesile ile 2018-2019 eğitim öğretim yılının tüm öğretim elamanları ve öğrencilerimize başarılı bir yıl olmasını diledi.